Feest arrangementen

 

Stal Driene heeft diverse arrangementen voor verschillende feesten hieronder vindt u een selectie van onze arrangementen. Uiteraard is een combinatie van de verschillende arrangements onderdelen mogelijk.
In overleg met u stellen wij een arrangement samen die voldoet aan uw wensen.

Bruilofts arrangement

Met onze romantische bruidskoets wordt u opgehaald. Uw gasten kunnen eventueel volgen in andere koetsen of in onze huifkar Jan Plezier. Naast het vervoer naar de diverse bruiloftslocaties, zijn de koetsen ook uitermate geschikt voor diverse foto momenten.

Na de huwelijksvoltrekking en eventuele fotoshoot brengt de koets u naar de gezellige feeststal van Stal Driene. (De koetsen kunt u ook alleen voor uw bruiloftsvervoer gebruiken. )
In Stal Driene worden u en uw gezelschap verwelkomt met heerlijk welkomstdrankje en kunt u eventueel genieten van een echte uitgebreidde Twentsche Koffietafel.
Om uw gasten en hun kinderen te vermaken, kunnen we diverse leuke activiteiten plannen. Wat dacht u van allerlei Oud Twensche spelen of een wedstrijd ringsteken.

Rond etenstijd kunt u kiezen uit een groot aantal gerechten die wij u in buffetvorm aanbieden. Als dessert kunt u kiezen uit een spectaculair buffet en/of een overheerlijke bruidstaart.

Rond 8 uur verwelkomt u uw avondgasten met een heerlijke bak koffie met wat lekkers. Waarna het avondfeest kan beginnen. Uw gasten kunnen dan vrij drinken (binnen het drank arrangement) Tijdens het feest krijgen uw gasten diverse warme en koude hapjes.

Tegen twaalf uur loopt het feest op zijn einde en krijgen uw gasten nog een kop koffie en een heerlijk vers beleg broodje.

Huifkartochten 

Stal Driene organiseert nu alweer een tijdje met succes compleet verzorgde huifkartochten in de mooie omgeving van Driene met bijvoorbeeld een picknick, klootschieten of hoefijzer gooien. We beschikken over een aantal huifkarren die we voor deze activiteiten in kunnen zetten.

Dit alles kan ook in combinatie met een high tea, barbeque, één van onze vele buffetten.